Примітка від Food Safety Team: повернутись на головну сторінку ви зможете, натиснувши на іконку праворуч :)

To home

Документація стосовно підтримання СБХП

Багато харчових підприємств давно впровадило у себе системи безпечності харчової продукції. Раніше це було престижно, а зараз це є необхідним, бо вимоги українського законодавства все більше гармонізуються із загальноєвропейськими вимогами та підходами. Ніякий контрольний захід Держпродспоживслужби не обійдеться без перевірки виконання харчовим підприємством або ФОПом (діяльність якого стикується з харчовими продуктами) принципів НАССР. Знання стандартів, законів, інших нормативних документів дуже важливе для відповідальних осіб у сфері підтримання СБХП.

Візьміть до уваги такі поради від

командиFood Safety Team

Підтримання сертифікованої системи, побудованої за вимогами стандарту IFS food, передбачає обізнаність фахівців з Директивами ЄС, що стосуються і гігієничних вимог щодо виробництва, і вимог щодо маркування продукції, і вимог щодо мікробіологічних критеріїв, і вимог щодо пакування тощо. І це не кінцевий перелік необхідної для виконання нормативної документації. Всі ці документи можна знайти на сайті EUR-Lex. Українські нормативні документи шукайте на офіційному вебпорталі парламенту України "Законодавство України".

Нижче викладені посилання на сайти, на яких можна знайти зазначені вище документи, або посилання безпосередньо на завантаження документів:

CONTACTS

Phone: +380954552516

E mail: office@ifs.pp.ua

SITE MAP

  • Main page - ГОЛОВНА СТОРІНКА
  • Consult - КОНСУЛЬТАЦІЇ З ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ IFS FOOD
  • Audit - ПІДГОТОВКА ДО СЕРТИФІКАЦІЙНОГО АУДИТУ
  • Search - ПОШУК АУДИТОРІВ ТА СЕРТИФІКАЦІЙНИХ КОМПАНІЙ
  • Ready - САМОКОНТРОЛЬ ГОТОВНОСТІ ДО СЕРТИФІКАЦІЙНОГО АУДИТУ
  • Third party - АУДИТ ПОСТАЧАЛЬНИКА ТРЕТЬОЮ СТОРОНОЮ
  • Implementation - ІНФОРМАЦІЯ СТОСОВНО ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ
  • Support - ДОКУМЕНТАЦІЯ СТОСОВНО ПІДТРИМАННЯ СИСТЕМИ
  • DSM-RSM - ІНСТРУМЕНТИ МЕНЕДЖЕРА СИСТЕМИ ЯКОСТІ ТА БХП
  • Publications- ПУБЛІКАЦІЇ ТА ДИСКУСІЇ
  • About us - ПРО НАС

DO YOU KNOW?

  • FMEA - Failure Mode and Effects Analysis
  • PDCA - Plan-Do-Check-Act
  • SWOT - Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats
  • НАССР - Hazard Analysis and Critical Control Point
  • BSC - Balanced Scorecard
  • GMP - Good Manufacturing Practice
  • IFS food - International Featured Standard Food
  • FSSC 22000 - Food Safety System Certification 22000
  • BRCGS food safety - British Retail Consortium Global Standard for Food Safety
  • Global GAP - The Worldwide Standard for Good Agricultural Practices
  • MSC/ASC - The Marine Stewardship Council/The Aquaculture Stewardship Council
  • TPM - Total Productive Maintenance