Примітка від Food Safety Team: повернутись на головну сторінку ви зможете, натиснувши на іконку праворуч :)


Документація стосовно підтримання СБХП
Багато харчових підприємств давно впровадило у себе системи безпечності харчової продукції. Раніше це було престижно, а зараз це є необхідним, бо вимоги українського законодавства все більше гармонізуються із загальноєвропейськими вимогами та підходами. Ніякий контрольний захід Держпродспоживслужби не обійдеться без перевірки виконання харчовим підприємством або ФОПом (діяльність якого стикується з харчовими продуктами) принципів НАССР. Знання стандартів, законів, інших нормативних документів дуже важливе для відповідальних осіб у сфері підтримання СБХП.
Візьміть до уваги такі поради від
командиFood Safety Team
Підтримання сертифікованої системи, побудованої за вимогами стандарту IFS food, передбачає обізнаність фахівців з Директивами ЄС, що стосуються і гігієничних вимог щодо виробництва, і вимог щодо маркування продукції, і вимог щодо мікробіологічних критеріїв, і вимог щодо пакування тощо. І це не кінцевий перелік необхідної для виконання нормативної документації. Всі ці документи можна знайти на сайті EUR-Lex. Українські нормативні документи шукайте на офіційному вебпорталі парламенту України "Законодавство України".
Нижче викладені посилання на сайти, на яких можна знайти зазначені вище документи, або посилання безпосередньо на завантаження документів:

CONTACTS
Phone: +380954552516
E mail: office@ifs.pp.ua
SITE MAP
- Main page - ГОЛОВНА СТОРІНКА
- Consult - КОНСУЛЬТАЦІЇ З ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ IFS FOOD
- Audit - ПІДГОТОВКА ДО СЕРТИФІКАЦІЙНОГО АУДИТУ
- Search - ПОШУК АУДИТОРІВ ТА СЕРТИФІКАЦІЙНИХ КОМПАНІЙ
- Ready - САМОКОНТРОЛЬ ГОТОВНОСТІ ДО СЕРТИФІКАЦІЙНОГО АУДИТУ
- Third party - АУДИТ ПОСТАЧАЛЬНИКА ТРЕТЬОЮ СТОРОНОЮ
- Implementation - ІНФОРМАЦІЯ СТОСОВНО ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ
- Support - ДОКУМЕНТАЦІЯ СТОСОВНО ПІДТРИМАННЯ СИСТЕМИ
- DSM-RSM - ІНСТРУМЕНТИ МЕНЕДЖЕРА СИСТЕМИ ЯКОСТІ ТА БХП
- Publications- ПУБЛІКАЦІЇ ТА ДИСКУСІЇ
- About us - ПРО НАС
DO YOU KNOW?
- FMEA - Failure Mode and Effects Analysis
- PDCA - Plan-Do-Check-Act
- SWOT - Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats
- НАССР - Hazard Analysis and Critical Control Point
- BSC - Balanced Scorecard
- GMP - Good Manufacturing Practice
- IFS food - International Featured Standard Food
- FSSC 22000 - Food Safety System Certification 22000
- BRCGS food safety - British Retail Consortium Global Standard for Food Safety
- Global GAP - The Worldwide Standard for Good Agricultural Practices
- MSC/ASC - The Marine Stewardship Council/The Aquaculture Stewardship Council
- TPM - Total Productive Maintenance