Примітка від Food Safety Team: повернутись на головну сторінку ви зможете, натиснувши на іконку праворуч :)


Консультації з впровадження системи IFS food
Допомога харчовим підприємствам у розробці та впровадженні системи безпечності харчової продукції (СБХП) відповідно до будь-яких вимог, зокрема до вимог стандарту IFS food, v.7,8. Є питання? Дзвони! Проконсультуємо безплатно.
Радять фахівці
командиFood Safety Team
Будь-яке підприємство, що виробляє харчові продукти, за вимогами вітчизняного законодавства зобов'язано розробляти, запроваджувати та використовувати документовані процедури, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних чинників та контролю у критичних точках. На цьому наголошують статті Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів". Так, наприклад, перші пункти Статті 20 наголошують на такому:
"Стаття 20. Обов’язки операторів ринку
1. Оператори ринку відповідають за виконання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів у межах діяльності, яку вони здійснюють.
2. Оператори ринку зобов’язані:
1) забезпечувати дотримання вимог цього Закону щодо гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу;
2) розробляти, вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу
небезпечних факторів та контролю у критичних точках, а також забезпечувати належну підготовку з питань застосування
постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках,
осіб, які є відповідальними за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів..."
Які конкретно переваги ВАШЕ підприємство отримає, звернувшись до нас за допомогою по розробці будь-якої системи якості та безпечності харчової продукції, зокрема побудованої на вимогах стандарту IFS food:

CONTACTS
Phone: +380954552516
E mail: office@ifs.pp.ua
SITE MAP
- Main page - ГОЛОВНА СТОРІНКА
- Consult - КОНСУЛЬТАЦІЇ З ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ IFS FOOD
- Audit - ПІДГОТОВКА ДО СЕРТИФІКАЦІЙНОГО АУДИТУ
- Search - ПОШУК АУДИТОРІВ ТА СЕРТИФІКАЦІЙНИХ КОМПАНІЙ
- Ready - САМОКОНТРОЛЬ ГОТОВНОСТІ ДО СЕРТИФІКАЦІЙНОГО АУДИТУ
- Third party - АУДИТ ПОСТАЧАЛЬНИКА ТРЕТЬОЮ СТОРОНОЮ
- Implementation - ІНФОРМАЦІЯ СТОСОВНО ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ
- Support - ДОКУМЕНТАЦІЯ СТОСОВНО ПІДТРИМАННЯ СИСТЕМИ
- DSM-RSM - ІНСТРУМЕНТИ МЕНЕДЖЕРА СИСТЕМИ ЯКОСТІ ТА БХП
- Publications- ПУБЛІКАЦІЇ ТА ДИСКУСІЇ
- About us - ПРО НАС
WE CAN
- Зробимо вашу систему якості та безпечності харчової продукції більш ефективною
- Зменшимо витрати на сертифікацію
- Побудуємо "з нуля" систему якості та безпечності для будь-якого підприємства