Примітка від Food Safety Team: повернутись на головну сторінку ви зможете, натиснувши на іконку праворуч :)

To home

Консультації з впровадження системи IFS food

Допомога харчовим підприємствам у розробці та впровадженні системи безпечності харчової продукції (СБХП) відповідно до будь-яких вимог, зокрема до вимог стандарту IFS food, v.7,8. Є питання? Дзвони! Проконсультуємо безплатно.

Радять фахівці

командиFood Safety Team

Будь-яке підприємство, що виробляє харчові продукти, за вимогами вітчизняного законодавства зобов'язано розробляти, запроваджувати та використовувати документовані процедури, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних чинників та контролю у критичних точках. На цьому наголошують статті Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів". Так, наприклад, перші пункти Статті 20 наголошують на такому:

"Стаття 20. Обов’язки операторів ринку

1. Оператори ринку відповідають за виконання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів у межах діяльності, яку вони здійснюють.

2. Оператори ринку зобов’язані:
1) забезпечувати дотримання вимог цього Закону щодо гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу;
2) розробляти, вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, а також забезпечувати належну підготовку з питань застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, осіб, які є відповідальними за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів..."

З позицій стороннього кваліфікованого фахівця як консультанта можна швидше розробити і впровадити всі вимоги як вітчизняного законодавства, так і будь-якого стандарту на систему безпечності харчової продукції. Ми готові це зробити. Це не дуже дорого коштує і не забере багато часу.

Які конкретно переваги ВАШЕ підприємство отримає, звернувшись до нас за допомогою по розробці будь-якої системи якості та безпечності харчової продукції, зокрема побудованої на вимогах стандарту IFS food:

CONTACTS

Phone: +380954552516

E mail: office@ifs.pp.ua

SITE MAP

  • Main page - ГОЛОВНА СТОРІНКА
  • Consult - КОНСУЛЬТАЦІЇ З ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ IFS FOOD
  • Audit - ПІДГОТОВКА ДО СЕРТИФІКАЦІЙНОГО АУДИТУ
  • Search - ПОШУК АУДИТОРІВ ТА СЕРТИФІКАЦІЙНИХ КОМПАНІЙ
  • Ready - САМОКОНТРОЛЬ ГОТОВНОСТІ ДО СЕРТИФІКАЦІЙНОГО АУДИТУ
  • Third party - АУДИТ ПОСТАЧАЛЬНИКА ТРЕТЬОЮ СТОРОНОЮ
  • Implementation - ІНФОРМАЦІЯ СТОСОВНО ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ
  • Support - ДОКУМЕНТАЦІЯ СТОСОВНО ПІДТРИМАННЯ СИСТЕМИ
  • DSM-RSM - ІНСТРУМЕНТИ МЕНЕДЖЕРА СИСТЕМИ ЯКОСТІ ТА БХП
  • Publications- ПУБЛІКАЦІЇ ТА ДИСКУСІЇ
  • About us - ПРО НАС

WE CAN

  • Зробимо вашу систему якості та безпечності харчової продукції більш ефективною
  • Зменшимо витрати на сертифікацію
  • Побудуємо "з нуля" систему якості та безпечності для будь-якого підприємства