Примітка від Food Safety Team: повернутись на головну сторінку ви зможете, натиснувши на іконку праворуч :)


Аудит підприємства або постачальника третьою стороною
Відповідно до вимог стандарту IFS food, v.7,8 при виборі і затвердженні постачальників сировини, пакувальних матеріалів та інших важливих для СБХП елементів, компанія повинна спиратися на інформацію про постачальника, яка може бути отримана також за підсумками аудиту цих постачальників компетентними особами.
Радять фахівці
командиFood Safety Team
Внутрішній аудит підприємства може бути виконаний не тільки командою внутрішніх аудиторів, але й сторонніми фахівцями, тобто третьою стороною. Якщо керівництво компанії хоче бути впевненим у дійсному проведенні таких аудитів з максимальною ефективністю для працівників підрозділів, що перевіряються, слід звернутись до сторонніх фахівців. Майже всі стандарти на системи безпечності харчової продукції вимагають здійснювати вибір постачальників, спираючись на критерії, серед яких і результати аудитів постачальника. Що мається на увазі? Постачальник сировини або пакувального матеріалу повинен постачати таку продукцію, що ні в якому разі не може зашкодити майбутньому готовому харчовому продукту. Перевірка здатності свого постачальника забезпечити стабільну якість та безпечність своєї продукції також є однією з функцій підприємства-носія сертифіката IFS food. Виїзд до свого постачальника з перевіркою може бути викликом для підприємства через невпевненість у компетентності своїх фахівців, тому звернутись до працівників, які робили це не один раз, буде розумним підходом.
Які конкретно переваги ВАШЕ підприємство отримає, звернувшись до нас для проведення аудиту як вашого постачальника, так і проведення аудиту внутрішніх підрозділів або всього вашого підприємства:

CONTACTS
Phone: +380954552516
E mail: office@ifs.pp.ua
SITE MAP
- Main page - ГОЛОВНА СТОРІНКА
- Consult - КОНСУЛЬТАЦІЇ З ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ IFS FOOD
- Audit - ПІДГОТОВКА ДО СЕРТИФІКАЦІЙНОГО АУДИТУ
- Search - ПОШУК АУДИТОРІВ ТА СЕРТИФІКАЦІЙНИХ КОМПАНІЙ
- Ready - САМОКОНТРОЛЬ ГОТОВНОСТІ ДО СЕРТИФІКАЦІЙНОГО АУДИТУ
- Third party - АУДИТ ПОСТАЧАЛЬНИКА ТРЕТЬОЮ СТОРОНОЮ
- Implementation - ІНФОРМАЦІЯ СТОСОВНО ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ
- Support - ДОКУМЕНТАЦІЯ СТОСОВНО ПІДТРИМАННЯ СИСТЕМИ
- DSM-RSM - ІНСТРУМЕНТИ МЕНЕДЖЕРА СИСТЕМИ ЯКОСТІ ТА БХП
- Publications- ПУБЛІКАЦІЇ ТА ДИСКУСІЇ
- About us - ПРО НАС
WE CAN
- Зробимо вашу систему якості та безпечності харчової продукції більш ефективною
- Зменшимо витрати на сертифікацію
- Побудуємо "з нуля" систему якості та безпечності для будь-якого підприємства